Chlieb, ako základný potravinový produkt, bol vždy veľmi cenený. Osobitne to platí pre slovanské národy, kde sa až dodnes zachováva tradícia vítať najvzácnejších hostí chlebom a soľou.
Nemusíte byť hosťom a nemusíte čakať, kým vám niekto chlieb ponúkne. Už dávno máte možnosť ochutnať z našich najlepších kváskových chlebov. V pekárni Brojo ich vyrábame pomocou osvedčených postupov, s použitím tradičného kvásku a kvalitných čisto slovenských surovín.
Proces výroby má tri stupne, a cesto niekoľko hodín zreje. Chlieb je potom ľahšie stráviteľný a prirodzeným spôsobom získa špecifickú chlebovú chuť. Zostáva dlho chutný, mäkký, ale aj chrumkavý a krásne voňavý.
Každý z našich kváskových chlebov sa hodí na všetky príležitosti, na ktoré si spomeniete. Na raňajky ho môžete pripraviť deťom s maslom, medom alebo marmeládou. Na desiatu manželovi alebo manželke so syrom, šunkou, s paradajkou a paprikou.
A, samozrejme, bez kváskového chleba sa nezaobíde žiadna správna opekačka, grilovačka ani záhradná párty. Opekané prasiatko, klobásky alebo guláš si takýto kváskový chlieb ako prílohu jednoducho pýtajú. Bez neho nemá žiadna akcia tú správnu chuť ani vôňu.
Vysvetlivky: B – balený výrobok, BK – balený, krájaný výrobok