Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol

Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.

Viete, čo je vyguľovačka? Kvalita a precíznosť v každom chlebe

Modernizujeme výrobu, uľahčujeme namáhavú ručnú prácu a zvyšujeme precíznosť. Prečítajte si, ako vyguľovačka zlepšuje našu remeselnú kvalitu.

V roku 2024 sme darovali viac ako 8 500 výrobkov na komunitné akcie

Každý mesiac obohacujeme našimi chutnými výrobkami množstvo lokálnych podujatí. V roku 2024 to bolo viac než 160 subjektov.

Aj v novembri a decembri sme rozdávali radosť

Naša pomoc smerovala na ondrejské hody a dobročinné vianočné trhy. Pozrite sa, kde pekáreň Brojo rozdávala lásku a dobro.

Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl

Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.

Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb

Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.

Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu

Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.

8 skvelých tipov, ako využiť starý chlieb a pečivo

Nevyhadzujte starý chlieb ani suchšie pečivo. Pozrite si 8 tipov, ako ho môžete zrecyklovať. Buďte ekonomickí, ekologickí a kreatívni.

Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta

Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.