Blog
Prečítajte si články z našej pekárne o rôznych témach. Nájdete tu informácie o produktoch, ako sa vyrábajú, aké akcie v regóne Považskej Bystrice sme podporili, ako sa staráme o našich zamestnancoch a veľa ďalších informácií.
Naše najnovšie články
-
Čerstvé slané pečivo je skvelou voľbou na každú príležitosť
Hľadáte rýchle, jednoduché a chutné občerstvenie? Určite nezabudnite na slané pečivo. Hodí sa na raňajky, desiatu, ako príloha k polievkam aj na večeru.
-
Brojo pomáha a prináša radosť aj na fašiangy
Fašiangy sú akcie plné radosti, veselosti, zábavy a dobrého jedla. Tam, kde je jedlo, pekáreň Brojo nemôže chýbať.
-
Brojo výrobky si kúpite v predajniach COOP Jednota Čadca
Našim partnerom dodávame čerstvé, chutné a voňavé pečivo, ktoré zákazníci milujú. Chcete aj vy domáce pekárenské výrobky? Ozvite sa.
-
Brojo garancia: Pečieme iba zo slovenskej múky
Pečieme výhradne zo slovenskej múky. Chcete dôkaz? Nájdete ho v článku.
-
Jeden výrobok, dve skvelé chute: To je sladký a cesnakový uzol
Nahliadnite v článku do zákulisia našej remeselnej pekárne. Priblížime vám, ako pripravujeme lístkový cesnakový uzol aj jeho sladkú verziu.
-
Najvoňavejší chlieb a pečivo na váš vianočný stôl
Viete, ktoré Brojo výrobky sú najžiadanejšie počas sviatkov? Pozrite sa, či aj u vás hviezdia na vianočnom stole.
-
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb
Pozrite sa, ako pre vás vyrábame špeciálny sviatočný chlieb. Limitovaná chlebová edícia je plná lásky, radosti, šťastia, pohody, tepla domova a vďačnosti.
-
Kukuričný trojuholník: Dokonalý spoločník na cestu aj k obedu
Nahliadnite s nami do zákulisia remeselnej výroby a prečítajte si, ako pre vás pečieme kukuričný trojuholník z lístkového cesta.
-
Ako sa pečie tá najlahodnejšia štrúdľa z lístkového cesta
Pečieme pre vás voňavé, svieže štrúdle mak-jablko a mak-višňa. Chcete poznať tajomstvo ich výroby? Prečítajte si článok a všetko sa dozviete.
-
Udávame trendy: Chlebový someliér hodnotil naše výrobky ako prvej pekárne na Slovensku
Získali sme unikátne prvenstvo. Pekáreň Brojo je prvá na Slovensku, ktorej chlieb hodnotil profesionálny chlebový someliér. Prečítajte si o tejto udalosti viac.
-
Sladký rožok, lupačka alebo makovka: Aký názov používate vy?
Patrí medzi najobľúbenejšie produkty. Má mnoho názvov a nie úplne jasný pôvod. Ak sa chcete o lupačke dozvedieť viac, začítajte sa do článku.
-
Tajomstvo dokonalého osieho hniezda
Chcete poznať tajomstvo výroby dokonalého osieho hniezda? My ho ako profesionáli poznáme a v článku vám ho prezradíme.
-
Nahliadnite do zákulisia výroby posúcha plneného zemiakovou kašou
Posúch plnený zemiakovou kašou patrí medzi výrobky s históriou. Prezradíme vám tajomstvo a ukážeme vám postup jeho pečenia. Nazrite s nami do zákulisia.
-
Grahamový rožok je odteraz ešte lepší a chutnejší
Upravili sme pre vás receptúru grahamového rožka. Viete, ako zistíte, že ste si ho práve kúpili? Návod nájdete v článku.
-
Ako sa pečie zemiakový kváskový chlieb
Viete, čo ide do zemiakového kváskového chleba? A viete, ako sa vyrába a koľko trvá celý proces od surovín až po hotový produkt? Prezradíme vám to v článku.
-
Vyskúšajte našu úžasnú novinku – repkový chlieb
Prinášame vám našu úplnú novinku – repkový chlieb. V článku vám prezradíme, čo od neho môžete očakávať a na čo sa môžete tešiť.